El Grup de Teatre el Clarín torna amb ‘El secreto de las hermanas Taylor’

cartel unio

El teatre torna a l’escenari de la Banda Primitiva de Llíria amb el gènere de la comèdia amb la representació de «El secreto de las hermanas Taylor», a càrrec dels actors i actrius del Grup de Teatre «El Clarín».

Dos representacions en què les rialles estan assegurades, que tindran lloc el dissabte 28 de maig, a les 22 hores, i el diumenge 29, a les 19 hores.

Es tracta d’una comèdia, escrita i dirigida per John García, que reunirà a una desena d’actors i actrius per narrar la història de tres matrimonis, que viuen en l’Amèrica dels anys 50, amb unes vides d’ensomni; fins l’arribada al barri de Marichel, una jove forana, que arriba al barri per trastocar la vida del veïnat amb l’apertura d’una bar-cafè sols per a dones.

Les entrades per assistir a la representació ja estan a la venda, a la secretaria de la societat. El preu és de 8 euros per al públic general, encara que els socis i sòcies de la Banda Primitiva comptaran amb un preu especial de 5 euros. A més a més, s’ha habilitat una reserva de localitats al telèfon 618.09.39.71 o al correu electrònic secretaria@bandaprimitiva.org. 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.