Riba-roja celebra la Fira de les Associacions el 28 i 29 de maig

cartel ribarroja

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria celebra de nou la gran festa de l’associacionisme amb la Vª edició de la Fira de les Associacions, la primera que es realitza, després de dos anys d’aturada per la pandèmia, baix en paraigua dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Això implica que els ODS seran presents en la Fira d’una manera transversal en les accions que es duguen a terme durant els dos dies de celebració. Seran presents en tallers infantils enfocats a les bones pràctiques mediambientals, tallers de reciclatge, rifa solidària, repartiment de guies de reducció de CO₂, adquisició de productes del comerç de proximitat i foment de la sostenibilitat mitjançant productes biodegradables, entre altres activitats.

Aquesta fira, a més se ser un dels esdeveniments més importants del municipi, s’ha convertit en una oportunitat perquè la població gaudisca del teixit associatiu de Riba-roja i conega de primera mà el treball realitzat per les associacions, clubs i entitats al llarg de l’any.

Participació de 65 associacions amb 120 casetes expositores

En aquesta ocasió, la V Fira de les Associacions compta amb 120 casetes instal·lades pertencientes a 65 asociacones, tres més que en l’última edició de 2019, a més de la zona especial en la qual l’Associació de Buñoleras repartirà orxata i fartons gratuïts, la qual cosa mostra l’increment de l’interés i la consolidació d’aquest esdeveniment com un dels més importants del municipi.

El pograma de la Fira, que es durà a terme al llarg dels dies 28 i 29 de maig, és extens. Les diferents actuacions, desfilades, exhibicions, classes, etc estan dirigides a tots els públics, des de majors fins més xicotets, i contemplen tot tipus d’activitats com a esports, ball, gastronomia, fotografia, concursos, sortejos, tallers, actuacions musicals, parcs infantils o pirotécnia tot això amb la finalitat que la Fira siga atractiva i un punt de trobada entre les associacions i els veïns i veïnes de Riba-roja de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà