Sant Antoni de Benaixeve celebrarà la Mostra de Jazz el dissabte 18 de juny

cartelsab

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza per primera vegada la Mostra de Jazz de SAB, un festival de música Jazz on també tindran protagonisme altres estils musicals, com ara el swing o la música afrocubana. La Mostra de Jazz serà el dissabte 18 de juny a la Plaça de l’Ajuntament i comptarà amb diferents actuacions al llarg de tot el dia.

La Mostra començarà a les 12 hores amb XIQUIJAZZ, una audició i taller participatiu per a xiquets i xiquetes. L’activitat girarà al voltant de cançons tradicionals convertides al swing, al jazz i a tota mena de propostes musicals creatives, també per part dels participants. Els xiquets i xiquetes podran entrar en contacte directe amb els instruments i interactuar amb els músics: Moisés Bautista (piano i veu), Xavi Alamán (baix) i Carlos Máñez (saxo). Tindrà 1 hora de duració.

A les 20.30 hores començarà JAZZEANDO FUNK, un concert de Jazz-Fusió de composicions que han sigut bandes sonores cinematogràfiques, interpretades en bases de Funk i Jazz. Sonaran temes d’artistes com Stevie Wonder, Sting o Grover Washington Jr. entre altres.

El concert serà interpretat per Xavi Alamán (baix), Víctor Jiménez (saxo), Lucas Jiménez (bateria) i Alfie Pocoví (teclats).

A continuació, a les 23 hores, serà el torn de l’orquestra de salsa PUERTO MANCINI, una agrupació inspirada en les big bands de Nova York que rendirà tribut a Rubén Blades, Ray Barretto o Willy Rosario entre altres grans artistes del Latin Jazz i la Salsa. PUERTO MANCINI oferirà tot un recorregut per la música afrocubana per a ballar i gaudir.

Els assistents al festival podran recollir una gorra de la Mostra de Jazz de SAB.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà