Torna una nova edició de ‘Conta’m contes al parc’

conta'm contes l'eliana

Aquest mes de juny torna ‘Conta’m contes al parc’, els tradicionals contacontes d’estiu al Parc de la Pinada de l’Eliana. Coincidint amb l’arribada del bon temps, el Parc acollirà diferents històries cada dijous del mes, a partir de les 18.30 hores.

Enguany, i de manera excepcional, el primer dels cinc contacontes que conformen la programació, se celebrarà a la Biblioteca Municipal (c/ Forces Armades, 3). Així, el d’aquest dijous 2, comptarà amb la presència en les seues instal·lacions d’Almudena Francés i l’obra ‘Contes de gallines’, la història d’un dia en el galliner de la gallina Quica Periquina.

La cita del dijous 9 inaugurarà la temporada al Parc de la Pinada amb Rebombori, que interpretarà ‘El mundo mágico de Gloria Fuertes’, una obra basada en els textos de la famosa escriptora i dirigida al primer cicle de Primària.

El tercer dijous serà el torn de Producciones Brujas i l’obra ‘Una bruja diferente’. Dirigida a un ampli públic que va des dels 4 als 10 anys que podrà presenciar els problemes en els quals es veu embolicada la fada Verdi quan comença a mentir.

El dijous 23 estarà dedicat al públic infantil i juvenil amant dels animals amb Rosi Cózar, que interpretarà les intrèpides aventures de ‘Contes d’Animals’.

El programa tancarà el dijous 30 donant la benvinguda a les vacances d’estiu, amb ‘A l’estiu tot conte viu’ de la Titella, i històries narrades, cantades i jugades i que acabarà amb una refrescant festa d’aigua per a les persones assistents.

L’edil d’Educació, Eva Santafé, ha convidat a no perdre’s aquesta nova edició en la qual els i les més menudes podran gaudir d’històries amb valors alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), “per a continuar alimentant la seua imaginació i formant als adults del futur”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà