L’Eliana organitza al juny un programa de xarrades de salut mental

xarrades mentals L'eliana

L’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa el programa de Salut Mental GAM, en col·laboració amb l’Associació de Familiars i Persones amb Malaltia Mental de Paterna, l’Eliana i Sant Antoni de Benaixeve (AFEMPES). Així, l’objectiu serà crear un Grup d’Ajuda Mútua, un espai en el qual les persones participants podran compartir les seues experiències, aprendre activament sobre la malaltia, donar i rebre suport, millorar el seu benestar personal i familiar o reduir l’aïllament social.

El programa de xarrades obert a la ciutadania, que arrancarà aquesta setmana, s’impartirà cada dijous del mes de juny, de 12 a 13 hores al Centre Sociocultural i estarà impartit per un psicòleg de l’associació. Tot això seguint els principis pels quals es regeix un grup d’aquest tipus, com són la confidencialitat, el respecte, l’equitat o la participació.

L’edil de Polítiques Socials, M. José Valenzuela, ha destacat que aquesta iniciativa naix a l’empara del conveni signat per l’Ajuntament i AFEMPES en compliment amb l’objectiu d’informar, previndre i promocionar la integració social de les persones que pateixen malaltia mental i dels seus familiars i/o cuidadors.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.