Torna la Fira de l’Esport de Llíria

fira esport Llíria

La Regidoria d’Esports de Llíria ha organitzat la tercera edició de la Fira de l’Esport que es desenvoluparà del 4 al 12 de juny. Un total de 20 clubs i escoles esportives del municipi participaran en este esdeveniment amb la realització d’exhibicions de les seues modalitats en diferents punts de la ciutat. 

L’edil d’Esports, Paco Gorrea, ha assenyalat que “recuperem esta fira que pretén acostar a la ciutadania la gran oferta esportiva que tenim a Llíria i el teixit associatiu que l’envolta”. 

D’esta manera, “traiem les activitats esportives dels seus recintes habituals per a traslladar-les als nostres carrers, amb la finalitat de fomentar la pràctica de l’esport i els valors i hàbits saludables que promou, al mateix temps que serveix per a promocionar als clubs locals”, ha afegit. 

La programació d’activitats arrancarà este dissabte amb un campionat de karate, un torneig de petanca i un passeig amb bici fins al parc de Sant Vicent. 

Esta ciclo ruta per a totes les edats i nivells, i per a disfrutar en família, eixirà a les 18.00 hores des del pavelló Pla de l’Arc, i en arribar a Sant Vicent s’oferirà un berenar a totes persones participants. Per a participar és necessari inscriure’s prèviament en l’App de l’Ajuntament de Llíria. Els menors hauran d’anar acompanyats per una persona adulta. 
    
Les activitats continuaran al llarg de tota la setmana amb una gran fi de festa el dissabte 11 de juny a la plaça Major. En esta jornada, se celebraran diferents exposicions i exhibicions que conclouran amb un sopar de germanor de totes les entitats esportives de la localitat. 
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà