Serra celebra la 16a Fira de la Calderona 50é Dia de la Cirera

Programación Serra cirera

Serra celebra este cap de setmana la 16a Fira de la Calderona 50é Dia de la Cirera que ha estat reconeguda enguany com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic de la Comunitat Valencinana.

Durant tot el cap de setmana s’han programat activitats per a tots els públics. Artesania, mercat de productes, tallers d’espart, fang o forja íbera, música o ludoteca tradicional. Apertura Museu Oli i es realitzaran 8 representacions teatrals per donar a conéixer la figura de la Calderona, l’actriu i amant de Felip IV que va donar nom a la serra. També s’han programat dos exposicions commemoratives i tot acompanyat de l’oferta gastronòmica, turística i comercial de Serra i una representació dels pobles de la Calderona.

El moment central del dia de la cirera es celebrarà diumenge a les 12.00 hores. Després de l’acte institucional, la regina de les festes, Marta Pérez, i cort d’honor obsequiaran als visitants amb una cistelleta de cireres, fruit típic de Serra que tot i que ja s’ha convertit en un conreu molt reduït se li continua retent homenatge.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà