Bétera inaugura aquest cap de setmana el FestiJazz

Bétera jazz

Bétera sonarà a Jazz des del dissabte 11 i fins al diumenge 19 amb multitud de concerts a l’aire lliure. Com cada any l’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Cultura, ha organitzat el FestiJazz en la seua quarta edició.

“El bon temps convida a delectar-nos amb bona música a l’aire lliure i en aquest Festival comptem amb tres enclavaments diferents per a gaudir del jazz sense eixir de Bétera. Apostem per la cultura musical i posem de manifest el nostre interés en ella”, ha explicat l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Aquest dissabte s’inaugura el FestiJazz amb l’actuació d’Alba Armengou Group de la qual podrem gaudir a partir de les 22:30h en la Plaça Verdum de Torre en Conill.

Un primer concert per a obrir boca en aquest Festival que contínua el pròxim cap de setmana. El divendres 17 i el dissabte 18 Locomotora Jazz Band actuarà a les 20:00h en el Passeig de l’Albereda i en la Plaça Verdum respectivament. Mentre que el divendres a les 23:00h Ronald Baker Quartet es pujarà a l’escenari dels jardins de la Piscina municipal per a fer-nos gaudir amb aquest gènere musical.

El dissabte 18 a les 23:00h els jardins de la Piscina municipal tornaran a acollir un altre concert, en aquesta ocasió, el de Rafa M Guillén & The Jazz Walkers Shining Forever. I per a tancar la programació el diumenge 19 Ki Big band i Karol Campillo, dirigits per Josvi Muñoz, actuaran a les 20:00h als jardins de la Piscina.

“Des de l’àrea de Cultura us convidem a descobrir durant aquests dies meravellosos concerts de la mà de grans músics. Un festival de música amb molt d’encant orientat a tots els públics i amb concerts dedicats a xiquets i xiquetes”, ha indicat el regidor de Cultura, Manuel Chover.

Jazz per als més xicotets

A més aquesta edició compta també amb jazz per als més xicotets. Sedajazz serà l’encarregada dissabte que ve dia 18 de fer gaudir als més xicotets de Bétera amb el concert didàctic “Jazzeando amb xiquets” que tindrà lloc als jardins de la Piscina municipal.

Mentre que el diumenge 19 a les 12:00h Sedajazz alçarà a tots els xiquets i xiquetes de les cadires amb una batucada als jardins de Piscina municipal.

Un any més torna el FestiJazz a Bétera per a consolidar-se en el panorama musical d’aquest gènere.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà