Sabjove presenta la seua programació d’activitats per al mes de juliol

Sabjove julio 2022

La programació començarà el 4 de juliol amb un Torneig de Pàdel per parelles per a joves d’entre 12 a 16 anys. El torneig es disputarà els dies 4, 5, 6 i 11, 12 i 13 de juliol de 19 a 22 hores al Poliesportiu municipal de Sant Antoni de Benaixeve. Els i les inscrites rebran la informació exacta dels partits una volta hagen formalitzat la seua inscripció.

El dimarts 5 de juliol tindrà lloc el II Fòrum Jove Sab, dirigit a joves de 12 a 30 anys. La jornada començarà amb una activitat de Kayak i senderisme amb desplaçament inclòs. L’eixida serà des de la Casa de la Joventut a les 9.10 hores. Sobre les 13 hores serà la tornada per a dur a terme el Fòrum i a les 14.30h hi haurà dinar amb paella. Les activitats són indivisibles, les persones inscrites hi hauran de participar en totes.

El Fòrum oferirà un espai de diàleg entre els i les participants i l’equip de govern. Els joves hi podran aportar la seua visió, idees i propostes sobre tot allò que els concerneix.

El dimecres 6 de juliol tindrà lloc un Taller de personalització de sabatilles i samarretes a la Casa de la Joventut, i el dijous 7 hi haurà un Taller de dibuix Manga. Ambdues activitats seran de 17 a 18.30 hores i estaran dirigides a xiquets i adolescents d’11 a 16 anys.

Finalment, hi haurà un Torneig 3×3 de bàsquet al Poliesportiu municipal el mateix dijous 7 de 19 a 22 hores, per a participants de 12 a 18 anys.

Totes les activitats seran gratuïtes encara que requeriran d’inscripció prèvia: https://acortar.link/gt4xbF

Amb la Targeta Sabjove, els i les usuàries podran inscriure’s a les activitats de forma més ràpida i senzilla, accedir al servei de préstec de llibres, descomptes en comerços locals i més avantatges. L’horari per a tramitar-la serà de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 hores i de 16 a 20.30 hores a la Casa de la Joventut.

La Casa de la Joventut romandrà oberta tot el mes de juliol en el seu horari habitual, amb disponibilitat per a utilitzar l’espai exterior, amb el rocòdrom i el Pump Track així com l’interior: sales de jocs (Ping-pong, jocs de taula), espai per a lectura i per a passar l’estona amb els amics i amigues, a més del servei d’obtenció del Carnet Jove.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà