Jocs Esportius de l’Eliana del 18 al 30 de juliol

CARTELL JOCS 22

Els XLIX Jocs Esportius Vila de l’Eliana tornaran de nou enguany amb la quinzena esportiva de referència i més consolidada de la comarca Camp del Túria. Aquesta quaranta-novena edició acollirà, com era habitual abans de la pandèmia, competicions, exhibicions i tornejos de nombroses i variades modalitats esportives al Poliesportiu Municipal.

Així, del 18 al 30 de juliol oferirà diferents categories, entre les quals s’inclou el futbol 7 masculí femení i mixt de totes les edats, futbol sala, tennis individual i dobles, tennis de taula, bàsquet, voleibol platja 2×2, frontenis, dominó, parxís i truc per a totes les edats, birles i pilota valenciana. A més, la programació esportiva inclourà la XXXVIII Volta a Peu, el circuit de carreres populars de la Diputació de València, que se celebrarà el dissabte 30 de juliol a les 20 hores, així com la Miniolimpíada d’Atletisme o l’exhibició vòlei platja el dilluns 25.

El període d’inscripció estarà obert fins dijous que ve 14, de dilluns a divendres en horari de 17 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores. El matí de l’últim dia també estaran obertes les inscripcions de 10 a 13 hores al Poliesportiu. Per a més informació les persones interessades poden contactar a través del telèfon 617 823 419 i del correu electrònic jocsesportiusleliana@gmail.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà