Llíria convoca el certamen literari Pascual Enguídanos-George H. White

cartel lliria

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria d’Arxius i Biblioteques, ha convocat la huitena edició del certamen literari de relats curts en castellà i valencià ‘Pascual Enguídanos-George H. White’, precursor de les novel·les de ciència-ficció a Espanya.

Podran participar en este concurs totes les persones majors de 18 anys, que siguen residents a la Comunitat Valenciana i que no hagen sigut guardonades en l’últim certamen de 2021.

Els treballs presentats hauran de ser inèdits i no haver sigut premiats en certàmens anteriors. Amb l’aventura com a eix temàtic, es podrà escriure en qualsevol gènere i modalitat: fantasia, policíaca, històrica, ciència-ficció, western o viatges.

El termini de presentació de les obres estarà obert fins al 20 de setembre de 2022. 

Els guardonats en cadascuna de les categories, castellà i valencià, rebran un premi dotat amb 800 euros, i les finalistes 400 euros. Les bases del certamen es poden consultar en la web municipal lliria.es.

El regidor d’Arxius i Biblioteques de Llíria, Paco García, ha destacat que esta convocatòria “és el preludi d’un nou i merescut homenatge a este creador de la nostra ciutat amb motiu del centenari del seu naixement l’any vinent, i que començarà al setembre amb el seu nomenament, a títol pòstum, com Fill Predilecte de Llíria, i amb la celebració d’activitats al voltant de la seua figura al 2023, declarat per l’Ajuntament Any de l’Escriptor Pascual Enguídanos-George H. White”.
 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.