Les Festes d’Agost d’Olocau tornen entre els dies 5 i 16

cartel fiestas olocau

Olocau es prepara per a viure les seues Festes d’Agost entre els dies 5 i 16 d’agost. Després de dos anys en què es van veure afectades per la pandèmia, l’edició de 2022 porta un programa carregat d’actes i activitats i dirigit a tots els públics.  

L’esport tindrà un paper destacat amb tornejos, partits i carreres. També es podrà gaudir de la música amb les discomòbils i concerts. Hi haurà jocs per a xicotets i majors, així com cinema, espectacles i sopars de pà i porta. I, com tots els anys, se celebraran els actes religiosos en honor a la Verge de l’Ascensió i al patró, Sant Roc.  

cartel fiestas olocau

Des de l’Ajuntament, animen a veïns i visitants a gaudir dels actes i activitats, però tenint en compte les mesures de prevenció.  

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, ha senyalat que “és fonamental que tots sentim de nou l’esperit festiu tan arrelat a la nostra terra i, per això hem preparat un programa perquè elsveïns i les persones que desitgen visitar-nos puguen gaudir, des de la responsabilitat individual i col·lectiva, d’uns dies molt especials”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà