Cursos gratuïts destinats a dones per a millorar les seues capacitats digitals

Iniciación informatica Futuria(8) 02

Futuria Informàtica posarà en marxa a partir del mes de setembre nous cursos gratuïts que ajudaran les dones a millorar les seues capacitats digitals. Es tracta d’una formació oficial que està subvencionada per Labora.

El programa de formació consisteix en la realització d’accions formatives en capacitats digitals dirigides a dones prioritàriament desocupades i residents en municipis de menys de 30.000 habitants. Es tracta de cursos oficials de 40 hores de duració que es desenvoluparan durant dues setmanes, en horari de demà o de vesprada.

Futuria Informàtica posa a la disposició de les dones aquesta formació a la qual podran assistir de manera presencial en la seu de Benaguasil (Plaça Major de la Vila, 10) o bé fer-ho de manera mixta o en línia. L’objectiu és facilitar la millora de coneixements per a les dones i que milloren les seues opcions en la cerca d’ocupació.

Si estàs interessada a participar en aquestes formacions pots contactar en el 962732033 o visitar la pàgina web HYPERLINK “http://www.futuria.es/mrr” www.futuria.es/mrr per a conéixer els cursos que s’han programat.

Durant el mes de setembre, en concret el pròxim 19 de setembre, començarà en torn de demà de 09.30 a 13:30h el curs d’iniciació a la informàtica i en competències digitals bàsiques. I aqueix mateix dia en horari de vesprada, de 15.30 a 19:30h, es desenvoluparà el de Word nivell avançat.

En els pròxims mesos s’aniran desenvolupant més formacions dirigides a les dones desocupades inscrites en Labora o treballadors que estiguen inscrites com a millora d’ocupació en el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora).

Ara que comença el nou curs escolar, és moment d’acreditar i adquirir nous coneixements que et permeten avançar en la teua carrera professional. No ho dubtes més i contacta amb nosaltres, serà un plaer poder ajudar-te.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà