Dia Mundial de l’Alzheimer del 19 al 21 de setembre a l’Eliana

Cartel_Alzheimer_2022

L’Ajuntament de l’Eliana commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer el 21 de setembre amb una sèrie d’actes que comencen dilluns que ve sota el lema ‘InvestigAcción en el Itinerario de la Demencia.

Els actes de commemoració començaran el dilluns amb la inauguració i la posterior col·locació de la pancarta al balcó de l’Ajuntament a les 11.30 hores. Ja el dimarts, tindrà lloc un taller de Musicoteràpia enfocat a les persones majors usuàries dels centres de dia i les residències del municipi.

El dimecres, Dia Mundial de l’Alzheimer, s’inaugurarà una escultura obra de l’artista elianer Kike Gordillo, que representa la ‘poda neuronal’ que pateixen les persones afectades per aquesta malaltia.

Tot seguit, l’àrea de Serveis Socials ha organitzat una performance que consistirà en la representació a través d’una xarxa humana d’una cadena d’ADN mitjançant globus que aniran explotant fins a arribar a la plaça del País Valencià. Per cada globus que s’explote, eixirà una frase amb una acció que ajuda a previndre el desenvolupament d’aquesta patologia. Ja en la plaça, s’oferirà un menjar al públic assistent i es realitzarà un rastrell solidari.

Els artistes Sandra Palop i Jonas Arcos oferiran un concert que té com a objectiu promoure l’estimulació cognitiva de les víctimes d’aquesta malaltia a través de les cançons.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà