L’Eliana reprén el ‘Voluntariat pel Valencià’

cartel eliana

L’Ajuntament de l’Eliana, juntament amb Escola Valenciana, vol fomentar l’aprenentatge i l’ús del valencià d’una manera divertida i dinàmica. Per això, tornarà a impulsar el ‘Voluntariat pel Valencià’, un projecte de participació lingüística que té per objectiu posar en contacte voluntaris que vulguen destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar amb persones que volen llançar-se a parlar en valencià.

El termini d’inscripció per a participar estarà obert durant tot el mes de setembre, mentre que la presentació del projecte serà el dia 6 d’octubre, a les 18 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Els formularis de participació com a persona voluntària i com a aprenenta estan ja disponibles per a la ciutadania.

Cada participant rebrà una bossa amb material: una llibreta, un bolígraf, una xapa, un llibre de relats de dones i un llibre de suport amb ajudes per a organitzar les trobades. La iniciativa està dirigida a persones que desitgen utilitzar el valencià per a comunicar-se i necessiten situacions reals de la vida per a fer-ho, o que necessiten completar l’aprenentatge a les aules amb la pràctica de la llengua oral.

L’edil de Promoció Lingüística, Marta Andrés, ha animat a elianers i elianeres valencianoparlants a col·laborar i consolidar així la idea que el valencià és i ha de ser “llengua d’acolliment”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà