L’Eliana recupera a l’octubre la Fira Gent Gran

cartel eliana

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors que se celebra l’1 d’octubre, l’Ajuntament de l’Eliana ha recuperat la Fira Gent Gran durant aquest mes. L’agenda d’oci destinada a les persones majors del municipi s’inaugurarà aquest mateix dissabte amb un berenar en l’aparcament del Centre Sociocultural i, a continuació, amb el tribut de música a Rocío Jurado i a Nino Bravo ‘A la fi junts’. Les entrades està disponibles a través d’Elientrada.

La programació continuarà després del 9 d’octubre amb el taller ActivaCONNECTAT al Centre Sociocultural, on les persones participants podran aprendre totes les funcionalitats i possibilitats dels seus propis telèfons mòbils.

En el marc de Anem al Teatre, el dissabte 15 l’Auditori acollirà l’obra ‘La comèdia de la vida’, protagonitzada per Lola Moltó i Marta Chiner. L’endemà, la plaça del País Valencià albergarà, a partir de les 12 del migdia, el concert ‘Recuérdame’ amb Susana Marco a la trompeta i Manel Barea al piano.

El dimarts 18 serà la cita amb una gran escapada a la localitat de Gandia. Les persones participants visitaran el Palau Ducal, la Col·legiata i el nucli antic de la ciutat, que inclourà a més un dinar de germanor.

La programació finalitzarà el dimecres 19 amb la visita de l’exposició de Sorolla i el Palau Cervelló al Centre Bancaixa amb l’exposició ‘L’edat feliç. La infància en la pintura de Sorolla’. Les inscripcions a les visites i al berenar d’aquest dissabte s’han de realitzar a la Llar dels Jubilats, de dimarts a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Eva Santafé, regidora de Persones Majors, ha convidat a les més de 4.000 persones majors de l’Eliana a participar del retorn de la Fira i ha recordat que, l’objectiu de l’Ajuntament és oferir variades possibilitats per a gaudir de l’oci i el temps lliure, amb visites, activitats culturals, formació i música especialment dissenyada per a elles.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà