Festes de la Verge del Rosari d’Olocau del 2 al 8 d’octubre

cartel olocau

El programa de les Festes en honor a la Verge del Rosari ja és oficial. Un programa pensat per a commemorar unes dates de gran significat per a Olocau i perquè i tots gaudisquen de set dies en què la cultura, la celebració popular i la tradició seran protagonistes. 

L’inici estarà marcat pel Quinari en honor a la patrona, cinc dies caracteritzats per la fe i l’emoció que el poble professa a la Verge del Rosari.

El 6 d’octubre, a més, hi haurà espai per a la festa popular en la Plaça Major amb el ‘Sopar de germanor’ i l’actuació del Trio Sunrise. 

La jornada del 7, Dia de la patrona, comptarà amb actes com el Cant de l’Aurora, el Volteig de Campanes i el Rosari de l’Aurora, la Pujada de la Verge al seu Cambril i la Solemne Eucaristia en el seu honor. Després d’això, s’oferirà una picaeta en la Plaça Major i a la vesprada, tindrà lloc la processó que recorrerà els carrers. 

El 8 d’octubre es realitzaran els tradicionals actes pel Dia dels Difunts. També hi haurà espai per a propostes com el teatre infantil amb l’obra ‘Hansel i Gretel’; per al sopar parroquial i per a la música en la Plaça Major, esdeveniment amb el qual conclouran les festes patronals d’enguany. 

cartel olocau

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, ha valorat que “després de dos anys marcats per la pandèmia de COVID-19, poder presentar un conjunt d’activitats i propostes tan complet i variat suposa una gran alegria”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà