L’Ajuntament de Bétera celebra en octubre el Mes del Major

cartelbetera

L’Ajuntament de Bétera ha posat en marxa activitats gratuïtes per a commemorar el Dia Internacional de les Persones Majors organitzades de l’1 al 31 d’octubre.

El ventall del programa és molt ampli, des d’activitats esportives fins a activitats culturals com a exposicions de fotografia, cinema o cuina que s’ha completat amb activitats a càrrec de la Unió de Pensionistes i Jubilats i amb Creu Roja Bétera els qui també han col·laborat en l’organització de diferents actes en aquest Mes del Major.

Enguany se suma la col·laboració de la regidoria de Joventut amb tres tallers de joves i majors per a implicar-los a tots i fer-los gaudir d’un espai de convivència intergeneracional.

Dimecres que ve dia 5 a les 17 hores l’Aula Jove obrirà les seues portes perquè majors i xicotets gaudisquen del Taller de Cuina ‘Berenars Divertits’.

El dia 18 els més joves ensenyaran a la població sènior a utilitzar Tik Tok i Instagram en el Taller de Noves Tecnologies ‘Tik Tok i Instagram per a majors molons’ a les 17 hores en la Llar del Jubilat.

El dimecres 26 els Horts Urbans Municipals seran l’escenari per a celebrar el Taller ‘Ensenya’m a Cultivar’ en el que els joves seran agricultors per un dia i aprendran a cultivar els horts gràcies a l’experiència dels majors.

La regidoria de Cultura col·labora amb la projecció de la pel·lícula ‘Mort al Nil’ el dissabte 22 a les 19 hores a la Casa de la Cultura.

cartel betera
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà