Llíria celebra la Setmana de la Salut Mental del 7 al 15 d’octubre

Portada salud mental

Llíria inaugurarà, el pròxim 7 d’octubre, una nova edició de la Setmana de la Salut Mental, que enguany té com a campanya de sensibilització “Cultivant ments per enriquir les diferències”. El concert del Cor Inclusiu “Batukarang” de Pentagrama, al teatre de la Llar deles Persones Majors, obrirà el programa d’activitats que es desenvoluparà fins al dia 15.

El dilluns 10 d’octubre se celebrarà la V Marxa per la Salut Mental. Les persones interessades a participar poden inscriure’s fins al 6 d’octubre en el correu info@associaciopentagrama.org.

 El dia 11, María Quesada, autora del llibre ‘La niña amarilla: relatos suicidas desde el amor’ i presidenta l’associació #LaNiñaAmarilla, oferirà la xarrada ‘Intervenció i prevenció del suïcidi en adolescent’”.

La campanya informativa sobre com actuar davant un problema de salut mental estarà el 13 d’octubre en diferents punts de la població, on a més es podran adquirir els productes solidaris artesanals realitzats per Pentagrama. En esta jornada també es realitzarà un taller pràctic de regulació emocional aVilla Ángeles.

Finalment, les persones usuàries del Taller municipal Pentagrama podran disfrutar d’un viatge cultural de cap de setmana a Benicàssim.

 Esta setmana, que té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre la importància de cuidar la salut mental, està organitzada per la Regidoria de Polítiques Inclusives i el Taller i Associació Pentagrama, i compta amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, Músicos Solidarios Sin Fronteras, l’Escola de Dansa i Caixa Popular.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.