Llíria convoca el VI Concurs de Curts “2 minuts d’igualtat”

concurs Llíria igualtat

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Unitat d’Igualtat, ha organitzat la sisena edició del Concurs de Curts “2 minuts d’igualtat”, que se celebra amb motiu del Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona.

En el certamen poden participar joves d’entre 14 i 25 anys, de manera individual o en grup. El termini de presentació dels treballs audiovisuals estarà obert fins al pròxim 1 de novembre.

Les obres, que han de ser originals i amb una duració màxima de dos minuts, hauran de tindre com a fil temàtic el masclisme en les xarxes socials, ja que l’objectiu és sensibilitzar a la ciutadania sobre la violència contra les dones i promoure entre la joventut la seua creativitat artística.

El concurs es divideix en tres categories, per a joves entre 14 i 16 anys, 17 i 18 anys, i 19 i 25 anys. Es concedirà un primer premi, en cadascuna, dotat amb 250 euros, i un segon valorat en 200 euros. A més, s’entregarà un guardó econòmic de 200 euros al millor curt del públic.

L’entrega de premis es realitzarà el 22 de novembre en l’edifici Multiusos, on també es projectaran totes les obres seleccionades.

Les bases del Concurs de Curts “2 minuts d’igualtat” de Llíria 2022 estan disponibles en el web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà