À Punt

L’Eliana Mostra’T arriba el 18, 19 i 20 d’octubre

CARTEL_TEATRE_ESCOLAR_A2_2022

La primera ‘Mostra de Teatre Escolar’ se celebrarà els dies 18, 19 i 20 a l’Auditori Municipal amb tres representacions pensades per a l’alumnat de primària i secundària. L’objectiu d’aquest festival és donar visibilitat al treball que realitzen el professorat i alumnat en els col·legis i instituts.

Mostra’T s’inaugurarà amb l’obra ‘¡Menuda Vuelta!’ a càrrec del grup de teatre del col·legi Helios ‘TreatrHelios’. En aquesta creació basada en la famosa obra de Jules Verne ‘La volta al món en 80 dies’, el públic present podrà descobrir el viatge que emprendrà al voltant del món el cavaller Focc acompanyat pel seu criat ‘Pep el Morrut’.

El dimecres serà el torn dels alumnes del taller d’APLAE, que tornaran a representar ‘Pingüineli’, la versió lliure del conte de Justin Richardson i Peter Parnell, ‘Amb tango són tres’. En aquesta obra inclusiva, els i les integrants del Consell de Xiquets i Xiquetes seran els protagonistes.

‘El mago de Oz’ serà l’obra encarregada de tancar la primera ‘Mostra de Teatre Escolar vila de l’Eliana’ a càrrec de la companyia La Tourné Teatre. En aquest espectacle, el públic veurà com es fa realitat el somni de Dorothy de viatjar més enllà de l’Arc de Sant Martí.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.