Llíria celebra el Dia del Comerç Local del 24 al 29 d’octubre

CARTELL SETMANA COMERÇ LOCAL

La Regidoria de Foment Econòmic de l’Ajuntament de Llíria i la Federació del Comerç de Llíria han preparat una sèrie d’activitats per a celebrar el Dia del Comerç Local que es commemora el 25 d’octubre.

Els actes arrancaran dilluns que ve, 24 d’octubre, amb la presentació de la campanya a les 10.30 hores en la plaça de Partidors amb la directora general de Comerç, Rosana Seguí, l’alcalde Joanma Miguel, l’edil de Foment Econòmic Paco Gorrea, i el president de la Federació del Comerç i d’Unió Gremial, Juan Motilla.

 A més, la guanyadora de la campanya comercial d’estiu de la Federació del Comerç farà la ruta pels establiments triats per a consumir el premi de 400 euros que va obtindre.

Els actes continuaran el dia 25 amb el sorteig de 15 targetes regal de 20 euros per a gastar en el comerç associat.

El dimecres 26 i el dijous 27 es realitzaran activitats infantils, des de les 17 hores, en l’avinguda dels Furs i en la plaça de Partidors, respectivament.

També hi haurà espai per a la reflexió, amb un especial d’Aula de Ciutadania que dedicarà una taula redona a les oportunitats del comerç local, i en la qual participaran diferents representants del teixit associatiu comercial. Este fòrum se celebrarà el dia 26 a les 19 hores en l’Espai Turisme Llíria.

Les accions d’animació comercial conclouran el cap de setmana amb dues jornades de ‘tardeo’ amenitzades amb actuacions musicals. El divendres 28 es realitzarà en la zona d’hostaleria del Pla de l’Arc i el dissabte al barri de Mura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà