Serra celebra el primer concurs popular d’olla amb carabassa

cartel olla serra

Serra celebrarà el primer concurs popular d’Olla amb Carabassa Vicente Granero Vila de Serra el29 d’octubre dins de les Jornades Gastronòmiques. Carabassa: Tradició i innovació i vol donar a conéixer i fomentar aquest plat entre la població local. El guanyador s’endurà 200 euros de premi.

Els participants cuinaran aquest plat típic de Serrea a les seues cases i duran una mostra del producte a la plaça de la S.M. La Primitiva a les 14 hores el pròxim dissabte perquè el jurat puga valorar els plats.

La inscripció gratuïta es pot fer fins a les 14 hores del dijous 27 d’octubre.

El jurat, format per Vicente Granero i dos persones de la localitat coneixedores d’aquest plat típic, puntuarà de l’1 al 10 per degustació i punt de l’arròs. Els premis consistiran en tres xecs per valor de 200 euros per al primer premi, 100 euros per al segon i 50 euros per al tercer.

Els participants podran menjar-se la seua olla a la plaça en les taules que l’Ajuntament de Serra instal·larà.

Concurs de decoració de carabasses

El mateix dia se celebrarà un concurs de decoració de carabasses que s’hauran de dur de 16:30 a 17:30 hores a la plaça de la S.M. La Primitiva perquè les valore el jurat. Hi haurà tres premis en xecs regal per valor de 50, 30 i 20 euros respectivament per als tres primers.

A la vesprada es realitzarà una degustació de productes amb carabassa a la plaça de la S.M. La Primitiva des de les 19 hores pels locals i empreses participants a les jornades.

L’entrega de premis dels concursos serà en la mateixa plaça, després del passa carrer d’ànimes, una activitat que recorrerà els carrers contant històries sobre monstres valencians.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà