Marxa 4K contra la Violència de Gènere el 27 de novembre

Dins del programa d’activitats per a commemorar el 25N: Dia Internacional contra la Violència de Gènere, l’Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, organitza una Marxa 4K el diumenge 27 de novembre.

Eixe dia, a les 9.45 hores en la Plaça de l’Ajuntament, començarà el repartiment de dorsals, samarretes i una botella d’aigua per a les persones participants. A les 10.30 hores començarà la marxa de quatre quilòmetres, el recorregut de la qual transcorrerà pels carrers del nostre municipi fins arribar de nou a la plaça. En finalitzar s’oferirà avituallament.

La Marxa 4K està oberta a la participació de persones de totes les edats i serà en benefici de Creu Roja, com que en el moment de recollida del dorsal s’hi podrà fer un donatiu d’1 euro.

El termini d’inscripció serà del 2 al 23 de novembre i les inscripcions podran formalitzar-se a través del següent formulari: https://forms.gle/hb5VezkoF6XekyZX7

La Marxa 4K es realitza com a acció reivindicativa contra aquest problema que ens concerneix a tots i totes, ja que continuen augmentant les telefonades 016 així com les denúncies per violència de gènere al nostre país, segons dades del Ministeri d’Igualtat. Amb aquesta acció, així com amb la resta d’activitats que es programen per a commemorar el 25N, es dona visibilitat a aquesta forma de violència contra la dona a més de traslladar a les víctimes el missatge que no estan soles.

Si eres víctima de violència de gènere, demana ajuda: telefona al 016, és gratuït i no deixa rastre en la factura.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.