La Fúmiga, cap de cartell del festival Elifest

cartel leliana

L’Eliana ha organitzat el 25 de novembre, un festival de concerts gratuïts que comptarà amb l’actuació de ‘La Fúmiga’ com a cap de cartell. Elifest, que tindrà lloc en la Plaça d’Europa entre les 20 i les 00 hores, buscarà promoure la música en valencià i reunir el públic jove de la localitat, oferint oci alternatiu i de qualitat.

Al popular grup d’Alzira que amb les seues lletres i melodies faran brollar l’optimisme i l’entusiasme del públic, se li unirà ‘Candela Roots’, un grup mixt d’estil reggae amb clara vocació reivindicativa que tractarà temàtiques universals com l’ecologia, els drets humans, el pacifisme o la igualtat.

El rock alternatiu de ‘El Tío la Careta’ rematarà la nit amb la seua potent banda de vents i les seues peculiars melodies, amb lletres que reivindiquen l’amor, l’ara i la unió, amb la consigna de lluitar per un món millor.

Com és habitual en els esdeveniments festius multitudinaris, especialment d’oci nocturn, l’Ajuntament instal·larà un Punt Violeta com a espai segur per a previndre possibles abusos i agressions sexuals.

Per a acostar-se al festival el Consistori recomana utilitzar el transport públic, en concret la Línia 2 de Metrovalencia, l’últim servei del qual partirà a les 2.20 hores de la matinada i a utilitzar alguns dels 6 punts d’aparcament més pròxims al Parc de la Pinada -Polígon Industrial, Centre Esportiu Mandor, Avinguda de El Recreo, Les Neus, Corts Valencianes o Poliesportiu Municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà