25N: Olocau presenta el programa d’actes de l’11 al 26 de novembre

Programa 25N

Olocau commemorarà de l’11 al 26 de novembreel 25N (Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona) amb actes en els quals la reflexió, el diàleg, la participació ciutadana i la cultura seran protagonistes.

La primera cita tindrà lloc el divendres 11 amb la Primera Jornada contra la Violència de Gènere. Una iniciativa, amb el títol ‘La importància del municipalisme en la lluita contra les violències masclistes’, per a escoltar i intercanviar opinions de la mà de Carmen Calvo, exvicepresidenta del Govern i presidenta de la Comissió d’Igualtat en el Congrés dels Diputats). 

Els dies 14 i 21, serà el moment de la col·laboració i del treball artesanal amb el taller ‘Mans que broden’. Aquesta activitat proposa l’elaboració d’una pancarta per al 25N que servisca com a element d’unió del poble d’Olocau davant la violència masclista. 

El 25 de novembre, a les 19 hores, a la Casa de la Cultura, tindrà lloc l’acte institucional amb la participació de la Coraleta, el Cor i la Banda de ‘La Melodia’, la Batukada Alí-Maimó, així com les associacions Amas de Casa i Dones d’Olocau. Un acte en el qual l’alcalde, Antonio Ropero, realitzarà la lectura d’un manifest en nom dels veïns. 

El dissabte 26, serà el moment de la cultura amb ‘Lorca, Lorca, Lorca: una historia de mujeres’ basada en textos del poeta granadí que retrata les circumstàncies en les quals van haver de viure les dones de l’Espanya de principis del segle XX.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà