20N: Dia de la Infància del 15 al 20 de novembre en l’Eliana

cartel leliana

‘L’Eliana amb la Infància’ ha organitzat per a aquest mes de novembre una variada oferta d’activitats dirigides als més xicotets de la localitat. La programació iniciarà el dimarts 15 a les 19 hores en el Nou Espai del Centre Sociocultural amb la presentació del llibre de Mila Llácer ‘Leyre y Carla en el universo’, una història plena de valors que contagiarà al públic infantil la fascinació pel misteriós món de l’univers i les seues constel·lacions i que acabarà amb una sorpresa dolça per als i les assistents.

El divendres 18, també en el Nou Espai, tindrà lloc la constitució del Consell de Xiquets i Xiquetes d’aquest curs 2022/2023, l’òrgan consultiu de l’Ajuntament que vela pels drets de les xiquetes i els xiquets elianers.

El dissabte 19 arribarà a l’Auditori Municipal ‘Dumbo, el musical’. Un acolorit muntatge i divertides cançons que serviran perquè xicotets i majors puguen gaudir junts alhora que aprendre la importància de respectar als que són diferents. Un musical reconegut i que compta amb guardons com el Premi Nacional a Millor Musical Infantil Broadwayworld 2021 i que, a més, és un espectacle inclusiu recomanat per la Xarxa Espanyola de Teatre adaptat a la Llengua de Signes Espanyola (LSE). Les entrades ja estan disponibles en Elientrada.

Amb motiu del Dia Internacional de la Infància, el diumenge 20 de novembre, se celebrarà una nova edició de la ‘Fira de la Infància’ en el Passeig Secondo Baldin.

La cita arrancarà a les 10.30 hores amb un total de deu tallers educatius i creatius on els xiquets i xiquetes podran crear un mural amb peces del caragol Elies, dissenyar un teler o fabricar els seus propis joguets. També hi haurà un espectacle de màgia a càrrec del mag Sergio al llarg del matí. A partir de les 11.30 hores, els i les assistents podran gaudir de l’espectacle de carrer ‘El día de Ramiro’ i a les 12.30 hores de l’obra de teatre ‘Viu les emocions amb Botitas’.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.