Vilamarxant celebra el 25N amb el ‘Iceberg de la Igualtat’

L’Ajuntament de Vilamarxant ha elaborat un programa per a celebrar el 25 N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

Una de les principals activitats que es realitzarà els pròxims dies 24 i 25 de novembre serà un “Iceberg de la Igualtat Contra la Violència de Gènere” amb el propòsit d’oferir a la ciutadania una visió més àmplia del que implica esta violència i que, d’esta manera, puguen identificar les seues diferents manifestacions. 

A través d’esta acció de sensibilització, el veïnat de Vilamarxant haurà de col·locar en l’iceberg els diferents elements que formen part de la violència que pateixen les dones: des de la violència més explícita, fins a la més implícita, que inclou els micromasclismes o la dependència econòmica, entre altres. 

Esta jornada reivindicativa tindrà lloc només uns dies després que l’Ajuntament de Vilamarxant haja sigut condecorat amb el premi de Festes Inclusives i No Sexistes atorgat per l’Institut de les Dones, que depén de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. El reconeixement premia les actuacions que el consistori ha posat en marxa per a fer les seues festes municipals més inclusives i lliures de sexisme.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà