Vilamarxant Emprende presenta els nous projectes el 19 de novembre

cartel vilamarxant

El 19 de novembre està marcat en roig en el calendari dels emprenedors de Vilamarxant i de la comarca del Camp de Túria. El divendres es presentaran els projectes de la incubadora municipal Vilamarxant Emprende a partir de les 19 hores a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.

Els emprenedors de la localitat porten mesos treballant per a fer realitat les seues iniciatives empresarials baix la supervisió dels professionals de Vilamarxant Emprende, una incubadora que ofereix les eines i formació necessàries perquè els generadors de noves idees de negoci arriben a convertir-les en realitats palpables.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant, ha convidat a la ciutadania a esta cita: “Esta és una oportunitat perfecta per a conéixer nous projectes empresarials generats al nostre poble per persones que tenen idees innovadores, noves i amb afany d’emprenedoria”.

“A més de conéixer els nous projectes en els quals està involucrada la incubadora Vilamarxant Emprende, este esdeveniment també servirà per a inspirar a persones que volen emprendre i que ja els ronden algunes idees al seu cap. Des de l’Ajuntament i l’àrea d’emprenedoria ajudem a fer realitat estes idees que poden convertir-se en generadores de riquesa a curt i mitjà termini”, ha explicat Sanchis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà