Primera Fira de la Salut i l’Esport en el poliesportiu de l’Eliana

cartel eliana

Aquest dissabte, 3 de desembre, arriba a l’Eliana la primera Fira de la Salut i l’Esport que se celebrarà en el poliesportiu de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, servirà com a punt de trobada per a tots els actors locals que intervenen en la salut comunitària del municipi, des dels centres esportius, de nutrició, fisioteràpia o psicòlegs, fins als centres d’atenció primària vinculats a la salut.

La fira comptarà amb activitats esportives, masterclass i tallers de degustació per a totes les edats. Els i les més xicotetes podran gaudir d’un rocòdrom, una tirolina o jumpy, mentre que els adults podran assistir a una masterclass de taitxí en col·laboració amb el centre esportiu Mandor, de GAP amb Vero Training, o d’abdominals hipopressius amb Tribox. El toc nutritiu el posarà el taller d’alimentació saludable amb Elisa Escorihuela i l’elaboració i degustació de còctels detox.

La Conselleria de Sanitat s’habilitarà un vehicle mòbil de donació de sang, perquè el públic assistent que així ho desitge puga col·laborar. Així mateix, també estarà disponible per a la ciutadania un cribratge gratuït, amb presa de mesures, pes o índex glucèmic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà