Elianadal del 2 de desembre al 14 de gener

Elianadal torna a l’Eliana, del 2 de desembre al 14 de gener, amb una programació carregada d’esdeveniments culturals i d’oci per a totes les edats amb motiu de les festes nadalenques.

Entre les novetats destaca el retorn, al seu format habitual itinerant, de la cavalcada dels Reis d’Orient, la festa infantil de cap d’any a càrrec de Nànets Rock Band o l’espectacle de circ de carrer ‘Un dia de cinema’. Especialment pensant en el públic jove l’Ajuntament ha organitzat Expo Elijove, que durant tres dies oferirà una àmplia programació d’oci i temps lliure al Poliesportiu.

Propostes culturals d’alt nivell no faltaran, amb caràcter familiar com a ‘Ogro el musical’ o ‘Alicia al musical de les meravelles’, cinema de nadal amb ‘A todo tren 2’ i ‘As bestas’ i contacontes a la Biblioteca. I per a públic adult teatre amb ‘Entre copas’ o l’espectacle de dansa ‘Malditas plumas’. La cita amb la solidaritat arribarà de la mà de ‘Voces por Benín’ i l’art amb l’exposició ‘Se armó el Belén’.

En matèria festiva tornaran als carrers elianers les celebracions especials de Nit de Nadal i Nit de cap d’any, amb la col·laboració de les diferents clavaries. Tampoc faltarà la cita esportiva amb la tradicional Sant Silvestre.

Les tradicions com l’encesa de les llums i l’arbre, la Ronda de Nadal o l’arribada dels emissaris i emissàries reials també seran presents durant les setmanes festives, en les quals tampoc faltaran els esperats concerts de les agrupacions de la Unió Musical i dels diferents cors de la localitat.

Fidel a la seua cita amb el Nadal, la Fira del Comerç mostrarà espais expositius dels comerços locals, concerts i activitats per als i les més xicotetes durant tot un cap de setmana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà