El Nadal plena Serra d’activitats

agenda nadal 2022

Serra celebrarà el Nadal amb activitats per a totes les edats que començaran el 9 de desembre i s’allargaran fins al 5 de gener amb la tradicional cavalcada de Reis.

El 9 de desembre tindrà lloc l’encesa de l’arbre de Nadal a la plaça de la S.M. La Primitiva amenitzada per les nadales interpretades pel Cor de la Unió Musical i una xocolatà per als assistents.

El cap de setmana del 10 i 11 torna el tradicional mercat de Nadal amb artesania i altres activitats. ‘Quin embolic de conte’ serà la proposta teatral per a públic familiar el dissabte 10 i la Sant Silvestre organitzada pel Club de Muntanya Castell de Serra i l’associació benèfic cultural Sant Roc s’avança a l’11 de desembre (inscripcions en l’oficina de Turisme)

Els tallers de Nadal se celebraran el 17 a la urbanització Torre de Portaceli i el 21 al nucli urbà. A més a més, del 5 al 19 de desembre podran inscriure’s en els concursos de Nadal: Betlems i Naixements, façanes i balcons i aparadors del comerç local. El 20 de desembre, el jurat passarà a valorar els treballs.

La S.M. La Primitiva i la Unió Musical faran els seus concerts de Nadal el 18 i 23 de desembre respectivament i el Grup de Tabal i Dolçaina realitzarà la tradicional cercavila nadalenca el 21. El Pare Noel visitarà l’Escoleta Infantil Municipal i el col·legi Sant Josep com cada any l’últim dia d’escola per repartir il·lusions a l’alumnat i el patge reial acudirà a Serra el 28 per recollir les cartes per als Mags d’Orient.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà