Concert de l’orquestra ‘Llíria City Of Music’ homenatge a Sorolla

CARTEL LLIRIA

L’orquestra ‘Llíria CityOf Music’, formada per músics professionals i semiprofessionals de la localitat, oferirà un concert extraordinari amb el títol ‘Música a la llum de Sorolla’ com a pròleg al centenari de la mort del pintor valencià.

L’actuació tindrà lloc el pròxim dijous 8 de desembre a les 19 hores al teatre de la Banda Primitiva amb entrada lliure fins a completar aforament.

La formació musical interpretarà un nodrit programa de peces que estarà acompanyat d’un audiovisual amb les obres més destacades de Joaquín Sorolla.

El concert estarà dirigit per Vicent Pelechano, un dels directors espanyols més emergents dels últims anys i classificat per la premsa especialitzada com un director d’orquestra amb una increïble capacitat intel·lectual, intel·ligència emocional i psicològica.

L’acompanyarà el jove guitarra solista, Ausiàs Parejo, millor intèrpret espanyol de la Comunitat Valenciana en el Certamen ‘Francisco Tárrega’ de Benicàssim en 2021 i 2022, que tan sols 16 anys ha obtingut 35 primers premis en concursos nacionals i internacionals, convidat en festivals d’Itàlia, Croàcia, Portugal, Mèxic, França, República Txeca i Espanya.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà