Els concerts de Falles tornen a l’Albereda en format festival

cartel fallas

Els concerts de Falles tornen al passeig de l’Albereda en format festival, amb 16 hores de música en directe el 10 i l’11 de març, amb grups com a ZOO, Fangoria, Miss Cafeïna, La Habitación Roja, La Fúmiga, Chimo Bayo i el duo Carlos Areces i Anníbal Gómez DJ, components de Ojete Calor.

Aquesta proposta musical torna, després de dos anys de suspensió per la pandèmia, en un renovat format de dues jornades de huit hores de música en viu, de les sis de la vesprada a les tres de la matinada, amb un cartell replet de grups nacionals i locals que canten en valencià.

El divendres 10 de març actuaran Fangoria, Miss Cafeïna, La Habitación Roja, Nancys Rubias o Chimo Bayo; mentre que el dissabte el cartell l’encapçalaran grups locals, com els valencians ZOO i La Fúmiga, i el duo còmic, musical i festiu Ojete Calor.

El recinte del passeig de l’Albereda comptarà amb un aforament màxim de 15.000 persones per a cadascun dels dies, de les quals 5.000 seran repartides de manera gratuïta per l’Ajuntament de València i la resta per l’empresa cervesera AMSTEL, que la farà arribar al públic, a partir de l’1 de febrer, mitjançant una senzilla promoció en locals d’hostaleria i punts de venda d’alimentació, fins a esgotar existències.

Fangoria encapçalarà el cartell del 10 de març al costat de Miss Caffeina, un dels grans referents de l’escena indie pop-rock nacional, i el grup de L’Eliana, La Habitación Roja, serà un altre dels plats forts d’aquest primer dia.

L’eclèctic grup liderat per Mario Vaquerizo, Nancys Rubias oferiran un xou desenfadat que farà vibrar al públic, la festa i el ball tindrà un moment molt especial amb l’actuació de Chimo Bayo, i el cartell es completarà amb les propostes de Fat Gordon, La Luisi, Marien Baker i Tania Bayo.

El grup de Gandia ZOO actuarà l’11 de març. Junt ells, estaran en l’escenari La Fúmiga, un altre dels grans representants de l’escena valenciana amb les seues melodies festives que mesclen la música de banda amb l’alternativa.

La festa, l’humor i el ball estaran assegurats amb Anníbal Gómez i Carlos Areces i completaran el cartell Nonai Sound, Pupil·les, Prod DJ, Colomet, DJ Lauder, Salva Gómez o Víctor Pérez.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà