Bétera acull la primera Kids Spanish Cup-Campionat d’Espanya d’Hivern

Quasi 200 socorristes infantils i cadets es reuniran el 4 i 5 de febrer en la piscina coberta de Bétera en una participació paritària amb 99 socorristes femenines (57 cadets i 42 infantils) i 97 masculins (52 cadets) i 45 infantils) de 10 comunitats autònomes.

La primera edició de la Kids Spanish Cup-XXXVII Campionat d’Espanya Infantil i Cadet de Piscina de Salvament i Socorrisme #KidsSpanishCup23 s’incorpora al calendari esportiu com una aposta per una fórmula diferent de l’habitual, sent les proves de caràcter individual i amb la participació nacional, oberta també a la internacional, amb el que es persegueix la major vistositat possible.

Per categories, en infantils s’han formalitzat 87 inscripcions, mentre que en cadets han sigut 109, fins a totalitzar les 196.

La Comunitat Valenciana és la que més esportistes presenta al campionat, 112, que representen el 57,14%, seguida de Castella-la Manxa, amb 27, Castella i Lleó, amb 16 i Galícia, que porta a la Kid Spanish Cup a 14 esportistes. Aragó presenta a 9 esportistes, Cantàbria i la Comunitat de Madrid 6 cadascuna d’elles, Extremadura a 3, Catalunya a 2 i Canàries a un esportista.

La Kid Spanish Cup-Campionat d’Espanya comptarà amb la participació de 30 clubs, amb la Comunitat Valenciana i Castella i Lleó, cadascuna d’elles amb 6 clubs, són les regions més representades en aquest campionat, seguides de Galícia i Castella-la Manxa (4 cada comunitat), mentre que de Cantàbria, Aragó, Madrid i Extremadura procedeixen dos clubs de cadascun d’aquests territoris i un de Catalunya i Canàries respectivament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà