‘Els Bunyols de la Tia Sunsioneta’ en Benaguasil tots els diumenges

cartel benaguasil

Una vegada finalitzats els actes en honor a Sant Antoni i Sant Blai, la Clavaria de la Mare de Déu de Montiel llança la iniciativa ‘Els Bunyols de la Tia Sunsioneta’.
Mares i pares dels components de la clavaria elaboraran cada diumenge fins al 12 de març, bunyols tradicionals sota la supervisió de la ‘Tia Sunsioneta’.

L’objectiu d’aquest projecte és doble ja que, la Clavaria pretén acostar a tot el municipi, però també a persones que visiten Benaguasil, un producte artesanal i elaborat amb una recepta centenària alhora que recaptar fons per a l’organització del dia gran les Festes Patronals en Honor a la Verge de Montiel el 8 de setembre.

Des de la Clavaria de la Mare de Déu de Montiel destaquen “el caràcter local i valencià d’aquesta iniciativa per a posar en valor el nostre a través d’una cosa tan especial com els bunyols, encara que amb un toc tradicional ja que seran elaborats pels nostres pares i mares”.

A partir del 5 de febrer i en horari de 9 a 12 estarà obert el punt de repartiment al Carrer Verge del Pilar, 26 de Benaguasil. També s’ha establit el telèfon 643751809 per a realitzar encàrrecs.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà