Primera edició dels Premis ‘Cor del Túria’ de Vilamarxant

cartel vilamarxant

L’Ajuntament de Vilamarxant ha convocat la primera edició dels Premis ‘Cor del Túria’ que distingirà a aquelles persones que han destacat per la seua labor amb el municipi i diferenciarà en diverses categories als implicats per a recollir les aportacions, treballs i valors específics de cada àmbit en aquest passat any 2022. 

Els guardons ‘Cor del Túria’ es dividiran en Cultura, Esport, Ciència i Educació, Societat i Empresa i Comerç i seran els veïns els que, mitjançant dels seus vots, seleccionaran als guanyadors. A més, es podrà concedir un sisé premi en reconeixement especial a tota una trajectòria vital destacada en el municipi a criteri de l’Alcaldia. 

La primera fase del concurs serà la presentació de les candidatures, les quals es podran entregar fins al 10 de febrer de manera presencial en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Vilamarxant en el seu horari habitual de dilluns a divendres, o tenviant un correu a turisme@vilamarxant.es seguint les bases acordades.

A continuació, seran els ciutadans de Vilamarxant els qui votaran als aspirants presentats, amb un vot màxim per candidatura, en un període de 15 dies des que es publiquen les llistes definitives.

Els Premis ‘Cor del Túria’ s’entregaran en una cerimònia en la qual s’anunciarà i es farà lliurament del guardó al guanyador de cada categoria, d’entre els tres nominats, que seran els més votats de cada secció.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà