El comerç de Bétera posa en marxa la campanya de Sant Valentí

cartel betera

Amb motiu del 14 de febrer, l’Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Comerç, i al costat de l’Associació de Comerciants han presentat la campanya de Sant Valentí. Amb el lema “Tot el que vulgues regalar, en el comerç local ho pots trobar” l’alcaldessa Elia Verdevío, el regidor de Comerç, Joaquín Gómez i el president i membres de la directiva de l’ACB han anunciat aquest matí el cartell informatiu que il·lustra aquesta iniciativa.

El cartell, elaborat pels alumnes del Taller d’Ocupació Bétera V de disseny de productes gràfics, recull la idea central de la campanya que es basa en la gran varietat d’opcions que ofereix el comerç de Bétera per a dies com el de Sant Valentí i que permet, sense eixir del poble, comprar qualsevol regal.

“Un any més i amb motiu de la festivitat de Sant Valentí continuem fent costat al nostre comerç amb campanyes sectorials com aquesta amb la qual pretenem ajudar i contribuir a reactivar l’economia local del nostre municipi” ha destacat Verdevío.

Joaquín Gómez ha posat en valor el treball conjunt amb l’ACB “és fonamental treballar en la mateixa direcció i conjuntament perquè les campanyes arriben a la nostra ciutadania”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà