Taller sobre dones científiques a la biblioteca de l’Eliana

La Biblioteca Municipal de l’Eliana recupera la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, que se celebra cada 11 de febrer des que fora proclamat per l’ONU l’any 2015. L’objectiu principal d’aquest dia és aconseguir una major participació i inclusió d’aquest col·lectiu en el món de la ciència i la tecnologia i, d’aquesta manera trencar amb la bretxa de gèneres, reivindicant l’accés i la participació plena i en igualtat de les dones i les xiquetes en aquest sector.

Amb el taller infantil ‘Herstory’, que se celebrarà el dijous 16 a les 17.30 hores en les instal·lacions provisionals de l’Edifici Passarel·la, la Biblioteca vol visualitzar a dones brillants no reconegudes com Nettie Stevens, Lise Meitner, Marietta Blau o Rosalind Franklin, entre moltes altres, les troballes de les quals van ser crucials en l’àmbit mèdic, científic, tecnològic i matemàtic. En ell, els xiquets i xiquetes participants podran visualitzar, reflexionar i conéixer el paper de la dona en l’actualitat i al llarg de la història., i fins i tot, despertar la seua pròpia vocació científica.

Les inscripcions poden realitzar-se a través del correu electrònic prestecsbiblioteca@leliana.es indicant el nom complet del menor, edat i telèfon de contacte.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà