Vilamarxant commemora el 8M amb un homenatge a les emprenedores

cartel vilamarxant 8M

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha organitzat la iniciativa “Emprenedores” per a celebrar el Dia Internacional de la Dona que es commemora el pròxim 8 de març. 

L’esdeveniment “Emprenedores” tindrà lloc dimecres que ve, 8 de març, a les 18 hores a la Casa de la Cultura de Vilamarxant. 

En la tercera edició d’Emprenedores es destacarà i homenatjarà a totes les dones que en èpoques passades han estat liderant els seus respectius projectes. 

Estos comerços tradicionals i històrics han servit d’inspiració emprenedora per a generacions futures i que han omplit el municipi de desenvolupament social i cultural. Les dones que han fomentat la cultura de l’emprenedoria des de fa dècades seran premiades com a homenatge pel seu gran esforç. 

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat que el Consistori “premiarà tota una vida dedicada al servei a altres persones perquè el comerç, més que un ofici o un manteniment familiar, és una vocació”. 

D’altra banda, Víctor Sanchis ha destacat la importància d’este esdeveniment en la vida social de Vilamarxant: “Durant molt de temps hem recopilat i documentat tots els comerços actuals i els que han format part de la història del nostre poble. Volem oferir una visió global del comerç local per a explicar el nostre passat i posar les bases per a un futur esperançador”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà