Loriguilla celebrarà la Festa de la Primavera el divendres 31 de març

L’Ajuntament de Loriguilla ha preparat una jornada vespertina, divendres que ve 31 de març, amb diferents activitats dirigides als més xicotets per a donar-li la benvinguda a la primavera.

Així, a partir de les 17.00 hores hi haurà inflables en la zona de l’avinguda de l’Oest i la plaça de l’ajuntament i a partir de les 18.00 hores es repartirà orxata, fartons, cotó de sucre i roses a tots els assistents.

A més, el Consistori aprofitarà l’ocasió per a presentar el projecte de la nova Plaza del Poble, que se situarà a l’entrada de Loriguilla, i el de la pista Pump Track, al costat del Pavelló municipal.

La plaça pretén ser un punt de trobada de tots els veïns i veïnes i comptarà amb una font seca, unes graderies de formigó, vegetació i mobiliari urbà, com a bancs, i banys.

Quant a la pista de Pump Truck, l’Ajuntament vol oferir a les persones més joves del municipi una nova zona d’oci esportiu. A més, s’espera que siga un atractiu important per als amants de la bicicleta i el monopatí.

Des del Consistori s’anima a tota la ciutadania, tant xicotets com a majors, a participar en la Festa de la Primavera i involucrar-se en les activitats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà