Elifreak congregarà als amants del manga i del còmic

L’Ajuntament de l’Eliana està organitzant la primera edició d’Elifreak, una cita alternativa davant la llarga espera per a una nova trobada amb el saló del manga o la fira del còmic. Aquest nou espai, que se celebrarà dissabte que ve 22 d’abril, buscarà convertir-se en una referència per a les i els amants del còmic, el manga i l’anime. La cita serà al passeig Secondo Baldín, de 10 del matí a 19 hores de la vesprada.

Aquesta fira a l’aire lliure comptarà amb tallers de cosplay, k-pop, photocall, zona arcade i moltes més activitats gratuïtes. Igualment disposarà d’estands de marxandatge freak, de llibreries, amb la participació d’il·lustradors especialitzats, jocs de taula a càrrec de l’IVAJ, la presentació de la nova associació de cultura japonesa local Geek And Games (G&G) i xarrades sobre micromecenatge a càrrec de Sergio Bleda i sobre art i anime a càrrec de l’artista valenciana ItsPoli.

Jorge Pérez Comeche, edil de Polítiques de Joventut, ha convidat els i les aficionades de la cultura japonesa i coreana a acudir a aquesta primera edició d’un esdeveniment d’oci alternatiu que estarà obert, també, al públic general.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà