Sabjove presenta les activitats per abril, maig i juny

Sabjove, el servei de la regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut destinat als i les joves de Sant Antoni de Benaixeve, presenta el seu programa d’activitats per als mesos d’abril, maig i juny de 2023. Com sempre, es tracta d’una agenda i inclusiva, dirigida a persones d’entre 12 i 30 anys.

La nova programació d’oci educatiu acollirà activitats esportives, tornejos, tallers creatius, manualitats i escape-rooms, entre altres; com també és habitual, tindran lloc els Friday Games, sessions per a aprendre i jugar als jocs de taula més populars del moment. Algunes d’aquestes activitats han sigut proposades pels i les joves de Sant Antoni, bé a través dels Fòrum Joves realitzats fins al moment, o en persona als i les tècnics de joventut de Sabjove. A més, tindran presencia tallers i cursos entre altres, de monitor/a de menjador, de tècniques d’estudi, disseny gràfic, etc.

Cal destacar també el cicle d’activitats creatives dirigides preferentment a xiquets i xiquetes de 10 a 11 anys, perquè comencen a conéixer la Casa de la Joventut, els dies 15, 22 i 29 d’abril, 13, 20, 26 i 27 de maig i 3, 9, 10, 17 i 24 de juny.

Finalment, els dimarts i dimecres fins que finalitze el curs escolar els i les alumnes de 1r i 2n de l’ESO tindran, a la Casa de la Joventut, un espai de treball conjunt on poder crear una dinàmica d’estudi diferent recolzada per les dinamitzadores de Sabjove; es tracta del Programa “Estem amb tu”, que va començar a principis del trimestre passat, amb la finalitat d’acompanyar i fer costat a aquests joves tant en les seues tasques acadèmiques, com en els àmbits d’oci, relacions personals, habilitats, proporcionant un espai i recursos adequats a les seues necessitats en aquestes edats.

Així mateix, el 30 de juny se celebrarà l’IV Fòrum Jove, i en aquesta ocasió els i les joves podran dialogar i aportar propostes, iniciatives, idees, sobre les noves tecnologies i traslladar-les a l’equip de govern municipal, qui com és habitual, participarà en aquest IV Fòrum Jove.

Les activitats seran totalment gratuïtes -a excepció d’alguns cursos formatius- i es desenvoluparan, en la seua majoria, a la Casa de la Joventut (c/ Alcarava, 78). Per a participar serà necessari inscriure’s prèviament en https://forms.gle/LQgwzhfNd9VSSnTT9 o bé contactant a través del 960 918 679, el 607 601 301 (sol Whatsapp) o a través de correu electrònic sabjove@sabenageber.com.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà