La RunCàncer arriba a Benaguasil el 13 de maig

El pròxim 13 de maig farà parada a Benaguasil la RunCàncer, la carrera solidària contra el càncer que organitza la AECC València, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benaguasil.

Els dorsals i les samarretes per a la prova ja es poden adquirir a un preu de 4 i 6 euros respectivament en diferents comerços del municipi, concretament en Forn Els Eres, Mama Coco, D-Tika, així com en el Centre Esportiu Hidrotermal, i a l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament i l’associació Tyrius de Benaguasil han recordat que la recaptació íntegra d’aquest esdeveniment esportiu serà destinada a la investigació contra el càncer, per la qual cosa animen als veïns a sumar-se a la causa i participar en aquesta marxa circular de quatre quilòmetres que partirà de l’Avinguda a les 11 hores i que a més de fomentar l’esport ajuda en la lluita contra aquesta malaltia.

Així mateix han recordat a aquells que no puguen participar que també poden comprar el dorsal a manera de col·laboració, a més del bidó solidari.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà