Llíria convoca el primer Concurs ‘Comerç més igualitari’

cartel lliria

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Unitat d’Igualtat, ha convocat la primera edició del concurs ‘Comerç més igualitari’. L’alcalde Joanma Miguel, responsable de l’àrea, ha explicat que esta iniciativa “s’emmarca dins de la línia estratègica comercial del II Pla d’Igualtat Municipal (2021-2024), amb la finalitat de promoure i donar suport a les accions de sensibilització d’igualtat en el sector comercial de la localitat”.

Els establiments que desitgen participar, podran presentar la seua sol·licitud abans del 30 de setembre.

El concurs concedirà un primer premi de 500 euros i una campanya publicitària valorada en 300 euros, un segon de 300 euros, i un tercer de 150 euros.

La comissió d’avaluació valorarà la realització de publicitat comercial adaptada a les normes de comunicació no sexistes, la posada en marxa d’accions de sensibilització relacionades amb la igualtat, el suport a les activitats que realitza l’Ajuntament a través de la Unitat d’Igualtat, i els programes d’inclusió que dispose l’establiment com la paritat, mitjans de conciliació familiar o protocol de prevenció contra l’assetjament sexual.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà