L’Eliana celebra al maig el Mes de la Gent Gran

cartel eliana

El mes de maig tornarà a estar dedicat a l’Eliana a la Gent Gran. L’acte inaugural se celebrarà el dilluns 24 d’abril i inclourà el concert de Javier Botella ‘Temps d’estimar’ amb melodies de swing i boleros i el reconeixement a les quasi 20 històries d’amor de les parelles que celebren enguany les seues Noces d’Or. L’acte tindrà lloc a l’Auditori i l’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta amb invitació a través d’Elientrada.

Dimarts 25, a les 19 hores, s’inaugurarà l’exposició Activa’t Aula Gran, una mostra dels treballs fets per les persones participants en els tallers formatius que imparteix el Consistori des d’el mes d’octubre passat i que es podrà visitar fins al 5 de maig al Centre Sociocultural (CSC).

La formació estarà també present en la programació amb el taller ‘Aprenem a fer gestions amb el mòbil’ del dilluns 8 de maig i el taller de música a càrrec de la Unió Musical de l’Eliana (UME). A més, en el marc del centenari de la mort de Joaquín Sorolla, el CSC acollirà el documental ‘Sorolla, el triomf de la llum’, amb un col·loqui amb el seu director el dilluns 8 a les 19 hores i amb un taller previst per al dilluns 15 sobre art i pintura que aprofundirà en la figura de les dones en l’obra del pintor valencià. Per a les activitats formatives gratuïtes serà necessària inscripció en el CSC.

La música serà una de les grans protagonistes del Mes de la Gent Gran. Així, proper divendres 28, l’Auditori acollirà un nou concert del Festival 5 Segles de Música: ‘Música de cinema’, a càrrec de la Universal Chamber Orchestra. Un passeig per les millors bandes sonores de la història del seté art les entrades del qual ja estan disponibles a Elientrada. Diumenge 7, a més, tindrà lloc l’actuació ‘Ja veu l’aïre’ de Pepe El Botifarra.

Per part seua, el teatre tindrà un pes molt especial en el programa amb l’actuació de ‘Geriatrik: ¡con canas y a lo loco!’. Una obra en la qual els habitants d’una residència d’ancians, d’antiga professió artistes, esperen la tornada de l’hospital del seu company Fermín. Un temps que decideixen aprofitar per a divertir-se i complir nous somnis. També, el dimarts 16 amb la mostra de teatre Activa’t Aula Gran ‘Rialles a la primavera’. La cita serà a les 19 hores al Nou Espai del CSC.

Viatges i visites guiades no faltaran al maig: al circuit fluvial del Xúquer a Cofrents el dimarts 9 i a la Ciutat de les Arts i les Ciències el dijous 11. La programació continuarà el dijous 18 amb el tradicional Dinar de Germanor, que en aquesta ocasió estarà amenitzada pel Duo València. I el divendres 19 es tancarà amb un espectacle de Tango Argentí, a les 19 hores a la plaça del País Valencià. Tant per als viatges, com per al dinar serà necessària la inscripció en la Llar dels Jubilats.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà