Llíria celebra la Setmana de les Persones Majors del 5 al 11 de maig

L’Ajuntament de Llíria inaugurarà la Setmana de les Persones Majors 2023 este pròxim divendres, amb una exposició de pintura i una visita guiada a la rèplica del mosaic dels Dotze Treballs d’Hèrcules de Ca Porcar. La programació d’activitats dedicades a este col·lectiu de la població es desenvoluparà del 5 a l’11 de maig.

Les jornades, organitzades per la Regidoria de Persones Majors, oferiran diferents xarrades sobre alimentació cardiosaludable o pensions, i tallers sobre la jota de Llíria, expressió de les emocions i prevenció de caigudes.

A més, les persones assistents podran disfrutar de diversos espectacles culturals: l’obra teatral “Cómo está el servicio!” a càrrec de l’Associació Tyrius; Tribut a Julio Iglesias; i el concert intergeneracional protagonitzat pel grup de Batukarang de Pentagrama, els tallers d’Alzheimer i Memòria i el cor infantil del CIEM Unió Musical de Llíria.

El programa d’activitats també recull un concurs de dibuix, una marxa i una jornada de partides d’escacs.

Tota la programació d’actes, que se celebraran en la Llar de les Persones Majors, està disponible en el document adjunt.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà