Benaguasil celebra la Setmana del Major del 8 al 12 de maig

L’Ajuntament de Benaguasil juntament amb l’associació UDP ha organitzat del 8 al 12 de maig la Setmana del Major, amb l’objectiu de dinamitzar la vida social dels majors, potenciant la seua participació i promovent un envelliment actiu.

Una exposició relacionada amb les activitats que els majors realitzen en el programa “Activa la teua ment” obrirà el dilluns dia 8, un programa d’activitats que inclou tornejos de jocs, un passeig saludable o ball, entre altres propostes que es desenvoluparan al llarg de la Setmana.

El dimarts dia 7 els majors podran gaudir d’una excursió cultural a Benissanó per a visitar el seu castell, l’eixida del qual serà a les 11:30 hores des de la plaça Mariano Benlliure. Tots aquells que desitgen participar poden inscriure’s a l’Ajuntament.

El dimecres dia 8 la Setmana del Major continuarà amb els tornejos de parxís, dominó i botifarra a partir de les 10 hores en el Espai Major.

El dijous dia 9 tindrà lloc un passeig saludable per la via verda que connecta Benaguasil amb el Pont de Ferro a les 9:30 hores des de l’antiga estació de Dalt.

La Setmana del Major finalitzarà el divendres dia 10 amb música i ball a partir de les 19 hores en l’Avinguda de Montiel.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà