Concert de l’Orquestra ‘Llíria City of Music’ a l’església de l’Assumpció

L’Orquestra “Llíria City of Music” oferirà un concert este pròxim diumenge, a les 19 hores, a l’església de l’Assumpció. L’Ajuntament de Llíria torna a reunir, ex professo, a músics de les societats musicals del municipi per a esta actuació extraordinària. L’entrada serà lliure fins a completar aforament.

El regidor de Cultura, Paco Gorrea, ha assenyalat que “tornem a oferir, dins de la nostra agenda, un concert amb un programa molt atractiu, que interpretaran els músics de les nostres bandes, amb la col·laboració internacional del director portugués Vitor Matos, procedent Leiria, que és també Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, i acompanyats per la mezzosoprano Lorena Valero”.

En la primera part, l’Orquestra “Llíria City of Music”, amb Lorena Valero, oferirà extractes de peces arxiconegudes de l’òpera “Carmen” de Georges Bizet, “La canción de la paloma” de Francisco Asenjo Barbieri i l’ària “Mon coeur s’ouvre à ta voix” de l’òpera Samsó i Dalila de Camille Saint-Saëns.

Per a finalitzar, interpretarà la “Simfonia núm. 6” de Beethoven, anomenada “La Pastoral”, una de les poques obres de música programàtica del compositor, en la qual recrea, a través dels seus quatre moviments, escenes de la vida campestre.

Sobre Vitor Matos
Vitor Matos és director titular de l’Orquestra Guimarães i professor assistent del Departament de Música de l’Institut de Lletres i Ciències Humanes de la Universitat de Minho, com a director del curs de Llicenciatura en Música.

Té una intensa activitat en el camp de la direcció, dirigint l’Orquestra del Nord, l’Orquestra d’Estudi, l’Orquestra de Cambra Minho, l’Orquestra Acadèmica de la Universitat de Minho, l’Orquestra del Conservatori i Teatre de Kaiserslautern i Ràdio Sud d’Alemanya, les orquestres dels conservatoris superiors de Vigo i Katarina Gurska de Madrid, amb les quals ha desenvolupat un programa d’obres des del Barroc fins a l’època contemporània.

Mezzosoprano Lorena Valero
Deixebla de Margarita Lilova, kammersängerin i professora de la Universitat de Canto de Viena. Ha rebut el magisteri de Ghena Dimitrova, Dolora Zajick, Jerzy Artisz, Roberto Scandiuzzi i Helmut Deutsch. Destaca poderosament sobre els escenaris per la seua marcada personalitat musical i teatral amb la qual dota de vida als seus personatges. Defensora del repertori espanyol i del gènere xic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà