Benaguasil acull el ‘Benafest Workout’

El pròxim 20 de maig a partir de les 10h tindrà lloc en el Centre Esportiu Hidrotermal de Benaguasil el festival esportiu “Benafest Workout”. La jornada ocuparà tot el dia, amb diferents activitats i ambients segons l’hora.


L’esdeveniment, organitzat per la regidoria d’Esports, servirà per a donar a conéixer algunes de les activitats que es desenvolupen de manera habitual en la instal·lació, i també serà una festa tant per als usuaris que acudeixen a les classes com per als no usuaris que s’acosten fins al CDH per a participar en alguna de les masterclass programades en una jornada de diversió, bona companyia, aire lliure i esport.
Serà una trobada oberta a la participació de tota la ciutadania, des de famílies a xiquets, persones majors, etc.


La festa de l’esport inclou diverses masterclass esportives a l’aire lliure de zumba, ciclisme de sala, tábata i jumping impartides per instructors especialitzats.
A més durant tot el dia es realitzaran activitats infantils i d’oci per als xiquets i xiquetes, finalitzant l’esdeveniment amb la música de diversos Dj’s a partir de les 19h i amb foodtrucks amb diverses opcions de menjar per a tots els gustos.


Des de la regidoria d’Esports es convida a la població a participar en aquesta festa de l’esport que en paraules del seu regidor Rubén Araque “servirà per a donar a conéixer tota l’oferta esportiva que oferim en el CDH, així com per a promoure la pràctica esportiva entre la població i gaudir en un ambient festiu d’una jornada d’esport i convivència”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà